Varmepumper

Lad os stå for din næste opgave. Her kan du få et indblik i, hvad vi kan hjælpe dig med på dette område.

Varmepumper i Fredericia og omegn

Varmepumper er det perfekte alternativ til gamle opvarmningsmetoder som olie, el, eller naturgas. Det vil sige, når du vælger varmepumper som dit temperatur regulerende system, vælger du den energibesparende og miljøvenlige løsning. Varmepumper udnytter varmen fra udeluften eller jorden og overfører den til dit varmesystem i form af radiator varme, gulvvarme eller simpelthen varm luft der blæses direkte ind i huset. Vi tilbyder luft til luft varmepumper og luft til vand varmepumper i Fredericia og andre nærliggende områder. Kontakt os i dag og hør mere.

  • Luft til luft varmepumpe
    Luft til vand varmepumpe overføre energi fra luften udenfor og benytter det til at opvarme eller afkøling af husets centralvarmesystem og brugsvandet.
  • Luft til vand varmepumpe
    Luft til luft varmepumpen overføre energi fra luften udenfor til luften indenfor. På den måde opnår man enten en opvarmning eller nedkøling af lokalet afhængig af hvad behovet er.

Fordele ved varmepumper

Da varmepumper er eksponentielt billigere end almindelig elvarme, kan du spare en masse penge når elregningen står for døren.
Anlægget kører helt automatisk.
Du skåner miljøet ved at skifte til en varmepumpe løsning.
Anlægget kræver minimal vedligeholdelse. Du skal kun sørge for at for få et årligt servicetjek.

Service og montering af varmepumpe

Når du bestiller en varmepumpe hos os, klarer vi selvfølgelig også montering af enheden så alt er som det skal være. Og skulle du have problemer med din varmepumpe tilbyder vi selvfølgelig også servicering af enheden.

Få et uforpligtende tilbud på en varmepumpe

Har du brug for en varmepumpe? Vil du have bedre styr på indeklimaet via en energibesparende og miljøvenlig løsning? Så kan vi hos Mørcke Energy Partners hjælpe dig, med en varmepumpe af den højeste kvalitet til en rimelig pris. Så hvis du mangler en varmepumpe så kontakt os i dag på tlf: 75 93 10 30 eller skriv til os via vores e-mail info@moercke-energypartners.dk. Så giver vi et uforpligtende tilbud på en varmepumpe løsning.

Kontakt os i dag

Vil du vide mere?

Finder du ikke nok informationer om din ønskede opgave her på vores hjemmeside, er du altid meget velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak og eventuelt et tilbud på opgaven.

Ring til os på telefon (+45) 75 93 10 30 eller send en mail til info@moercke-energypartners.dk. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.

(+45) 75 93 10 30
info@moercke-energypartners.dk
Følg os nu