Vedvarende energi

Lad os stå for din næste opgave. Her kan du få et indblik i, hvad vi kan hjælpe dig med på dette område.

Omkring 16% af verdens totale energiforbrug stammer fra vedvarende energikilder

Omkring 16% af verdens totale energiforbrug stammer fra vedvarende energikilder, tallet er støt voksende som følge af forskellige nationale og internationale målsætninger. Egen produktion af vedvarende energi giver god mening, og kan spare dig mange penge på driftsbudgettet, styrke din miljøprofil og beskytte dig mod stigende energipriser.

Mørcke Energy Partners har mange års praktisk erfaring med en bred palet af vedvarende energiteknologier og VE-anlæg som fx:

  • Varmepumper
  • Solvarme
  • Solceller

Vi rådgiver lige fra starten af

Vi rådgiver lige fra starten af processen med den indledende analyse og planlægning, projektering, udbud og finansiering til anlæg af det vedvarende energiproduktionsanlæg. Vi kan også stå for den nøglefærdige totalløsning. Efterfølgende kan vi tilbyde at levere en vedligeholdelsesplan og stå for løbende eftersyn.

Alle løsninger tager udgangspunkt i en analyse af jeres virksomhed og den konkrete praktiske og tekniske forhold. Et VE-anlæg skal kunne betale sig både for netop din virksomhed og for miljøet.

Vi tilbyder naturligvis også at levere det køreklar VE-anlæg, hvor vores dygtige fagfolk står for projektering og installation, og sørger for at dit projekt kommer sikkert i mål.

Kontakt os i dag

Vil du vide mere?

Finder du ikke nok informationer om din ønskede opgave her på vores hjemmeside, er du altid meget velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak og eventuelt et tilbud på opgaven.

Ring til os på telefon (+45) 75 93 10 30 eller send en mail til info@moercke-energypartners.dk. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.

(+45) 75 93 10 30
info@moercke-energypartners.dk
Følg os nu