Energirådgivning – fra ambition til bundlinje

De danske energiselskaber er blevet pålagt at finde en forudbestemt mængde energibesparelser årligt. Det har ofte vist sig ikke at være et problem at lokalisere besparelserne, men det har givet udfordringer at få dem realiseret i praksis.

Hos Mørcke Energy Partners har vi gjort det til vores speciale at kombinere energirådgivning og veldokumenterede besparelsesforslag med konkrete praktiske løsninger, som sikrer vores kunder optimal udbytte af deres investeringer.

Vi udfører bl.a.:

  • Energimærkninger
  • Energiscreeninger
  • Rådgivning om vedvarende energi (fx solceller, solvarme og pillefyr)
  • Rådgivning om alternativ energi (fx varmepumper og minikraftvarme)
  • Rådgivning vedr. tilskudsordninger

Vi kortlægger og dokumenterer besparelserne i dine bygninger og anlæg, og sørger for at koble dem sammen med en køreklar totalløsning, hvor dygtige fagfolk står for projektering og installation. Vi kan også tilbyde i en kortere eller længere periode at overvåge driften og løbende finjustere og vedholde anlægget.

Efterfølgende dokumenterer vi de lovede driftsbesparelser og -omkostninger, så du har det fulde overblik over din investering.

Vi ønsker at miljø, energibesparelser, optimalt indeklima, lovkrav og tilhørende økonomi går op i en højere enhed til gavn for vores kunder og de fremtidige brugere af de bygninger vi arbejder med.