Damvent ventilationsaggregater

Lad os stå for din næste opgave. Her kan du få et indblik i, hvad vi kan hjælpe dig med på dette område.

Vi tilbyder Damvent ventilationsaggregater i Fredericia og andre omkringliggende områder

Damvent ventilationsaggregater er en multifunktionel konceptløsning til frisk luft der dækker varmetab og kølebelastning på én gang. Ventilationsaggregatet kan løse behovet for klimaanlæg, ventilation og opvarmning på projekt steder ved kun at bruge luft som væske. på den måde er radiatorer, blæsere, kassetter, kedler, kølere, VRF-systemer, rør, isoleringer, pumper, fittings osv. ikke længere nødvendige. Det har kun brug for et kanalsystem – (hvilket allerede findes i ethvert konventionelt system) – og det korrekte design af den nødvendige luftmængde.

  1. Ventilationsaggregaterne genvinder samtidig op til 100% af opvarmning / afkøling i 2 simple trin:
  2. Den roterende sorption varmeveksler, genvinder mere end 70% af varme, køling og fugtighed.
    Fordamperen, kondensatoren af ​​luft til luft varmepumpe, genvinder det resterende op til 100%.

Ventilationsaggregat – detaljerne

Automationssystem

Max.e3 ventilationsaggregatet er fuldt udstyret med alt nødvendigt indenfor automation og har naturligvis også alle udøvende mekanismer. Det elektriske switchboard er integreret ind i ventilationsaggregatet og lokaliseret på den operative side.

Faner

Max.e3 ventilationsaggregatet bruger bluefin plug faner med den seneste EC Blue. Fanen er statisk og dynamisk balanceret på motorens akse. Fane hjulet og motoren er monteret på en normal base ramme med vibrationsdæmpere.

Roterende varmeveksler

Alle max.e3 ventilationsaggregater bruger en luft til luft sorption roterende varmeveksler hvilket har en høj følsomhed overfor absorbering af vandmolekyler. De roterende varmeveksler er en enestående måde at pre-køle og affugte den friske luft før den begiver sig ind i køle spiralen.

Varmepumpe

Ekstra vand, elektricitet eller varme og køle spiraler behøves ikke i max.e3 ventilationsaggregaterne, da den danner det uafhængigt af andre ekstra varme og køle kilder.

Fordele ved ventilationsaggregat

Ventilationsaggregaterne fungere i klimaer fra -25°C til +60°C.

Alle hybride enheder har en indbygget permanent internetforbindelse, hvilket hjælper dig med at reagere hurtigt i situationer der har behov for en løsning lige nu og her.

Samtidig er alle ventilationsaggregaterne velegnet til alle typer montering, indendørs (maskinrum, tekniske rum, osv.) og udendørs.

Ventilationsaggregaterne er velegnet til enhver applikation hvor der er behov for 100% friskt luft ved at dække alle luft handlingsprocesser. Læs mere her.

Højere end de højeste standarder!

En konventionel luftkølet varmepumpe bruger den omgivende luft til fordampningsprocessen, og om vinteren kan denne luft nå temperaturer på -10°C, -15°C eller endda -20°C. Udvinding af varme fra den omgivende luft er ikke en optimal proces. Til sammenligning bruger max.e2 ventilationsaggregatet udsugningsluften fra rummet. Læs mere her.

Få et uforpligtende tilbud!

Så hvis du mangler et ventilationsaggregat af højeste kvalitet så kontakt os i dag på
tlf: 75 93 10 30 eller skriv til os via vores e-mail info@moercke-energypartners.dk

Kontakt os i dag

Vil du vide mere?

Finder du ikke nok informationer om din ønskede opgave her på vores hjemmeside, er du altid meget velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak og eventuelt et tilbud på opgaven.

Ring til os på telefon (+45) 75 93 10 30 eller send en mail til info@moercke-energypartners.dk. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.

(+45) 75 93 10 30
info@moercke-energypartners.dk
Følg os nu