Sebastian Mørcke

Lad os stå for din næste opgave. Her kan du få et indblik i, hvad vi kan hjælpe dig med på dette område.

Sebastian Mørcke

Sebastian har over 14 års erfaring indenfor Ventilations- og klimabranchen og har som du kan læse nedenunder, været med fra projektering, udførelse, opstart og aflevering samt vedligehold og service.

Sebastian beskriver sig selv som; Ambitiøs, Kreativ & Ordentlig.

Dec. 2023 – nu.

Partner og ansvarlig for Ventilation hos Mørcke Energypartsners.

Serviceleder: Nov. 2022 – Dec. 2023.

Serviceleder hos Optimum Ventilation A/S.

Opbygning og vækst af eksisterende serviceafdeling. Personaleansvar for serviceteknikere, indreguleringsteknikere og lærlinge. Strategiplanlægning og udvielser af nye forretningsområder.

Brug af MicroBizz og Dalux.

Serviceleder: Dec. 2020 – Nov. 2022.

Service og indregulering samt uddannelse af lærlinge, hos Dansk Klimateknik A/S.

Service og indreguleringstekniker: April 2015 – Dec. 2020.

Service og indregulering af ventilations- og klimaanlæg hos Dansk Klimateknik A/S.

Ansvar for opbygning af serviceafdelingen. Opsøgende salg, salg i forbindelse med aflevering af projekter, energi- og vedligeholdelsesoptimering, rådgivning salg og projektledelse af mindre byggesager.

Ventilationstekniker, lærling: Aug. 2013 – April 2015.

Efter en del strukturelle ændringer hos EWII, var det ikke muligt at færdiggøre min uddannelse som ventilationstekniker hos EWII. De hjalp mig dog med at finde en anden læreplads hos Kemp & Lauritzen (tidligere Glenco)

Her fik jeg bl.a. ansvaret for koordinering og udførelse af service og spjældsagsopgaver i hele Fredericia kommune og dele af Sønderborg og Vejle kommune. (Kommunale bygninger)

Ventilationstekniker, lærling: Juni 2011 – Aug. 2013.

Som lærling i en bred organisation som EWII (tidligere TREFOR Entreprise) har jeg været en del rundt i huset. Har bl.a. været med på transformerstationer, siddet i døgnvagten samt vedligeholdelse og renoveringer af vandværker.

Ventilationsmontør: Jan. 2010 – Juni 2011.

Som ventilationsmontør kom jeg for alvor ind i rytmen og ”gamet” omkring byggepladsen og processen omkring byggerier og arbejdsmetoder.

Jeg bliver klart bekræftet i, at det er denne del af arbejdsmarkedet, jeg vil være en del af.

Kontakt os i dag

Vil du vide mere?

Finder du ikke nok informationer om din ønskede opgave her på vores hjemmeside, er du altid meget velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak og eventuelt et tilbud på opgaven.

Ring til os på telefon (+45) 75 93 10 30 eller send en mail til info@moercke-energypartners.dk. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.

(+45) 75 93 10 30
info@moercke-energypartners.dk
Følg os nu