Luft til luft varmepumper

Lad os stå for din næste opgave. Her kan du få et indblik i, hvad vi kan hjælpe dig med på dette område.

Luft/luft varmepumper er en billig og effektiv opvarmning til din bolig

Klimaanlæg, aircondition eller luft til luft varmepumper – kært barn mange navne. En ting er sikker: Luft/luft varmepumper byder på billig og effektiv opvarmning til mindre boliger, sommer- eller kolonihavehuse eller kontoret måske. Du kan også med fordel anvende det som supplerende varme i din villa. Et klimaanlæg er desuden nemt og hurtigt at installere.

Spar på din varmeregning og få et godt indeklima

En luft til luft varmepumpe er det perfekte klimaanlæg til dig, som gerne vil spare på din varmeregning og have et godt indeklima. Med en luft til luft varmepumpe får du en behagelig varme døgnet rundt, et lavt lydniveau og 8 graders funktion. Klimaanlægget kan naturligvis også køle på de varme dage, og det højtudviklede luftfiltreringssystem renser luften.

Du har også mulighed for at styre varmen, når du ikke er hjemme via internettet. Det er især smart, hvis klimaanlægget er monteret i din sommerbolig, når du så er på vej dertil, så der er dejligt varmt, når du ankommer.

Klimaanlægget kan tilpasses dine behov

Klimaanlægget har mange praktiske funktioner og kan tilpasses lige netop dit personlige behov og ind i din daglige rytme – også om natten, hvor du ved et enkelt tryk på knappen ”SLEEP mode” kan få en komfortabel rumtemperatur, så du kan sove behageligt uden træk eller udsving i temperaturen.

Investér i et godt indeklima – det er sund fornuft og god økonomi!

 • Energimærke varme: A++ og A+ (A+++ til D), køl: A+++ og A++ (A+++ til D)
 • Klimaanlæg monosplit med 1 indendørs- og 1 udendørsenhed, fås i fire ydelsesstørrelser: 2,5 / 3,5 / 5,0 og 6,5 kW
 • Klimaanlæg multisplit med op til 4 indendørsenheder og 1 udendørsenhed,fås i fire ydelsesstørrelser: 2,0 / 2,5 / 3,5 og 5,0 kW
 • 8 graders funktion
 • Modulerende drift
 • Lavt lydniveau
 • Høj effektivitetsfaktor / SCOP
  Integreret luftfiltreringssystem, som effektivt renser indeluften
 • Mulighed for styring via mobil
 • Miljøvenligt kølemiddel R32
 • Nem og hurtig installation
Titel
Titel
Kontakt os i dag

Vil du vide mere?

Finder du ikke nok informationer om din ønskede opgave her på vores hjemmeside, er du altid meget velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak og eventuelt et tilbud på opgaven.

Ring til os på telefon (+45) 75 93 10 30 eller send en mail til info@moercke-energypartners.dk. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.

(+45) 75 93 10 30
info@moercke-energypartners.dk
Følg os nu