Om os

Lad os stå for din næste opgave. Her kan du få et indblik i, hvad vi kan hjælpe dig med på dette område.

Nøglefærdige og energirigtige totalløsninger

Hos Mørcke Energy Partners får du solid rådgivning i øjenhøjde kombineret med nøglefærdige og energirigtige totalløsninger, hvor dygtige fagfolk står for projektering og installation. Hos os møder du ikke faglig kassetænkning, men et team af fagspecialister som i fælleskab sørger for, at du får en løsning, der passer til netop din virksomhed, og kun den. Vores ydelser inkluderer salg og serviceeftersyn af varmepumper og klimaanlæg herunder serverkøling.

Certificeret Vaillant servicepartner

Indehaver Lars Mørcke, som er certificeret Vaillant servicepartner, har med sine mange år i branchen et indgående kendskab til lovgivning, bygninger og teknik, som omsættes til sammenhængende og rentable løsninger for kunden. Lars kan give kompetent rådgivning især i forbindelse med konverteringer og energioptimering.

Fokus på miljøet og økonomien

Den praktiske udførelse kombineret med kompetent rådgivning er således helt unik for branchen, og det kommer vores kunder til gode. Vores mission er at give overblik og forståelse til at vælge den rigtige løsning, der giver værdi i mange år frem – både på bundlinjen og for miljøet. Lovkrav, energibesparelser, indeklima og økonomi skal gå op i en højere enhed, før at vi kalder en løsning for en succes.

Tryghed

Hos Mørcke Energy Partners får du som kunde tilknyttet din egen kontaktperson, som er ansvarlig for projektet, lige fra idé til slutaflevering. Det synes vi, giver mest tryghed og værdi. Du er altid velkommen til at ringe og høre mere om, hvordan vi kan hjælpe med dit næste byggeprojekt.

Kontakt os i dag

Vil du vide mere?

Finder du ikke nok informationer om din ønskede opgave her på vores hjemmeside, er du altid meget velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak og eventuelt et tilbud på opgaven.

Ring til os på telefon (+45) 75 93 10 30 eller send en mail til info@moercke-energypartners.dk. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.

(+45) 75 93 10 30
info@moercke-energypartners.dk
Følg os nu