Løsninger der gavner energiforbruget

Hos Mørcke Energy Partners får du solid rådgivning i øjenhøjde kombineret med nøglefærdige totalløsninger, hvor dygtige fagfolk står for projektering og installation.

Indehaver Lars Mørcke har med sine mange år i branchen et indgående kendskab til lovgivning, bygninger og teknik, som omsættes til sammenhængende og rentable løsninger for kunden. Hos os møder du ikke faglig kassetænkning, men et team af fagspecialister som i fælleskab sørger for at du får en løsning, der passer til netop din virksomhed, og kun den.

Den praktiske udførelse kombineret med kompetent rådgivning er således helt unik for branchen, og det kommer vores kunder til gode. Vores mission er at give overblik og forståelse til at vælge den rigtige løsning, der giver værdi i mange år frem – både på bundlinjen og for miljøet. Lovkrav, energibesparelser, indeklima og økonomi skal gå op i en højere enhed, før at vi kalder en løsning for en succes.

Hos Mørcke Energy Partners får du som kunde tilknyttet din egen kontaktperson, som er ansvarlig for projektet, lige fra idé til slutaflevering. Det synes vi, giver mest tryghed og værdi.

Du er altid velkommen til at ringe og høre mere om, hvordan vi kan hjælpe med dit næste byggeprojekt.