Luft til vand-varmepumper

Lad os stå for din næste opgave. Her kan du få et indblik i, hvad vi kan hjælpe dig med på dette område.

Luft til vand varmepumper

En luft til vand-varmepumpe er en effektiv og billig varmekilde, som blot kræver, at du har radiator eller gulvvarme i dit hus. En luft til vand-varmepumpe bruger den naturlige varme i luften og omformer den til varme, som cirkuleres rundt i boligen via vand. En varmepumpe er optimal til helårsboliger og til dem, som ønsker en billig og miljøvenlig varmekilde. Det er muligt at opnå en besparelse på varmeregningen på op til 80%, hvis du skifter fra et ældre oliefyr eller gasfyr til en luft til vand-varmepumpe.”

CTC EcoAir 600M

CTC EcoAir 600M er en højeffektiv varmepumpe med automatisk afrimning, hvilket gør, at afrimningscyklusserne bliver reduceret til et minimum. CTC EcoAir 600M er en serie af støjsvage varmepumper med et lydniveau ned til 51 dB. Denne varmepumpe ligger på 1. pladsen på Energistyrelsens positivliste i kategorien 0-6 kW, radiatorvarme. Ved køb af denne varmepumpe er det muligt at tilkøbe Total Tryghed-serviceaftale i op til 15 år hos Gastech-Energi.

CTC
Vaillant
Kontakt os i dag

Vil du vide mere?

Finder du ikke nok informationer om din ønskede opgave her på vores hjemmeside, er du altid meget velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak og eventuelt et tilbud på opgaven.

Ring til os på telefon (+45) 75 93 10 30 eller send en mail til info@moercke-energypartners.dk. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.

(+45) 75 93 10 30
info@moercke-energypartners.dk
Følg os nu