En luft til vand-varmepumpe er en effektiv og billig varmekilde, som blot kræver, at du har radiator eller gulvvarme i dit hus. En luft til vand-varmepumpe bruger den naturlige varme i luften og omformer den til varme, som cirkuleres rundt i boligen via vand. En varmepumpe er optimal til helårsboliger og til dem, som ønsker en billig og miljøvenlig varmekilde. Det er muligt at opnå en besparelse på varmeregningen på op til 80%, hvis du skifter fra et ældre oliefyr eller gasfyr til en luft til vand-varmepumpe.

Vi forhandler kvalitetsvarmepumper fra blandt andet CTC og ELCO igennem Gastech-Energi.

CTC EcoAir 600M

CTC EcoAir 600M er en højeffektiv varmepumpe med automatisk afrimning, hvilket gør, at afrimningscyklusserne bliver reduceret til et minimum. CTC EcoAir 600M er en serie af støjsvage varmepumper med et lydniveau ned til 51 dB. Denne varmepumpe ligger på 1. pladsen på Energistyrelsens positivliste i kategorien 0-6 kW, radiatorvarme. Ved køb af denne varmepumpe er det muligt at tilkøbe Total Tryghed-serviceaftale i op til 15 år hos Gastech-Energi.

ELCO Aeroptop Mono

Vi tilbyder denne nye varmepumpe, ELCO Aetotop Mono, som har en energimærkning på A++. Varmepumpen består af tre modeller med en varmeeffekt fra 4 kW til 7 kW. Alle modeller har en kompakt indedel med indbygget varmtvandsbeholder. Varmepumpen har en høj årsvirkning på 4,9 og kan producere varme ned til -20 grader udenfor. Der er mulighed for Total Tryghed-serviceaftale i op til 10 år hos Gastech-Energi.

1

CTC EcoAir 600M

1

ELCO Aerotop Mono