Projektering og byggeledelse

Lad os stå for din næste opgave. Her kan du få et indblik i, hvad vi kan hjælpe dig med på dette område.

Hos Mørcke Energy Partners er vi specialister i energibesparende VVS

Hos Mørcke Energy Partners er vi specialister i energibesparende VVS- og ventilationsinstallationer, og tilbyder projektplanlægning, projektering, udførelse, tilsyn, projektadministration og økonomi, kvalitetssikring og arbejdsmiljøkoordinering på dit næste projekt. Vi kan også stå for den nøglefærdige totalløsning.

I kraft af vores mangeårige virke i branchen har vi en omfattende viden om alle relevante lovbestemmelser og de udfordringer, der kan opstå i forskellige typer byggerier og med forskellige typer teknik. Vi har altid en praktisk og løsningsorienteret tilgang til projekterne, og sætter en ære i at omsætte et ambitiøst besparelsesforslag til et meningsfyldt og tilgængeligt projekt der giver makismal værdi for kunden såvel som miljøet.

Mørcke Energy Partners tilbyder uvildig sparring og rådgivning, hvad enten du ønsker blot at efterleve det eksisterende byggereglement, eller hvis du ønsker at gå et skridt videre og installere en endnu mere energibesparende og bæredygtig løsning. Vi tilbyder vores ekspertise inden for bl.a.:

  • VVS og ventilation
  • Varmepumper
  • Klima & Køleanlæg samt aircondition
  • Ventilationsanlæg – VAV-/CAV-anlæg med køling

Vi samarbejder med erfarne ingeniører

Vi samarbejder med erfarne ingeniører, som mestrer de mange forskellige fagområder, kompetencer og faser inden for de forskellige byggefag. Ikke mindst stiller tidens øgede fokus på og krav til bæredygtigt og miljøvenligt byggeri ekstra store krav til projekteringen. Vi sørger for at finde løsninger og materialer, der lever og til dine og myndighedernes krav, og som giver værdi i mange år frem – både på bundlinjen og for miljøet.

Mørcke Energy Partners fungerer som din forlængede arm og betroede kontaktperson i hele byggeprocessen. Vi sørger for at der er styr på tegningerne, udbudsprocessen, selve byggeriet, aflevering og i sidste ende eftersyn. Vi styrer således hele processen med sikker hånd, og står for al kontakt med myndigheder, håndværkere / entreprenør, leverandører osv., og varetager dine interesser i hele forløbet.

Vi arbejder tværfagligt og fokuserer på sammenhængende og bæredygtige løsninger frem for faglig kassetænkning. Alt for ofte oplever vi, at der udføres halve løsninger, hvor fokus kun er på delområder af de samlede udfordringer. Vi følger dit projekt helt til dørs, så du får det fulde udbytte af din investering.

Kontakt os i dag

Vil du vide mere?

Finder du ikke nok informationer om din ønskede opgave her på vores hjemmeside, er du altid meget velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak og eventuelt et tilbud på opgaven.

Ring til os på telefon (+45) 75 93 10 30 eller send en mail til info@moercke-energypartners.dk. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.

(+45) 75 93 10 30
info@moercke-energypartners.dk
Følg os nu